Kehon lämpökuvaus – vähemmän epävarmuutta ja nopeampaa hoitoa

Kehon lämpökuvausta Medical Thermography Meditherm kameralla

Onko sinulle epämääräisiä oireita tai tuntemuksia kehossa? Tiedätkö, että kaikki on hyvin?

Et ole ainut. Olemme auttaneet jo satoja asiakkaita digitaalisen kehon lämpökuvauksen avulla.

Medical Thermografia, eli kehon lämpökuvaus, hyödyntää viimeisintä teknologiaa löytämään erilaisia muutoksia kehon reagoidessa kipuun tai epäilyttäviin muutoksiin. Termografian on lukuisten tutkimusten mukaan kliinisesti todistettu havaitsevan esimerkiksi mahdollisia poikkeavuuksia jopa kolme vuotta aikaisemmin kuin mammografiassa. Thermografiaa käytetään usein täydentämään seurantaa. Kehon lämpökuvaus on kivuton, täysin riskitön ihon syväkuvaus, joka ei sisällä säteilyä.

Tätä kliinistä testiä tukevat 30 vuoden tutkimus ja yli 8000 julkaistua lääketieteellistä tutkimusta. Itse toimenpide kestää alle 20 minuuttia, ei vaadi fyysistä kosketusta, on 100 prosenttisen turvallinen ilman haitallista säteilyä ja se on FDA:n hyväksymä.

Esimerkkejä kehon lämpökuvauksesta

Rintasyövän esiaste kehon lämpökuvaus Inzenter

Kehon lämpökuvaus mammografian lisänä

Alle 40-vuotias nainen. Peruskuvan, ns. baselinen, jälkeisessä seurannassa huomattiin pieni muutos, joka ei näkynyt kliinisessä tutkimuksessa. Seurantaa päätettiin jatkaa kolmen kuukauden kuluttua, jolloin havaittiin merkittäviä muutoksia. Mammografia tehtiin tässä vaiheessa, eivätkä mammografia löydökset olleet vakuuttavia, ja potilas pyydettiin uuteen mammografiaan 12 kuukauden päästä. Seurantaa jatkettiin kehon lämpökuvauksen avulla ja viidennessä vertailussa havaittiin edelleen merkittäviä muutoksia ja hyperterminen epäsymmetria (lämpötilaerot) olivat lisääntyneet. Potilaalle suositeltiin voimakkaasti välitöntä lisätutkimusten tekemistä, puoli vuotta ennen seuraavaa sovittua mammografiaa. Potilaan vaatimuksesta mammografia tehtiin uudelleen, ja oikeasta rinnasta löydettiin pieni kalkkeuma (1 mm). Viikon sisällä tehtiin lumpektio ja patologia vahvistettiin pahanlaatuiseksi karsinoomaksi (DCIS). Tällä potilaalla on nyt vakaa lämpömittarin viimeisen kahden vuoden ajalta ja sen odotetaan pysyvän terveenä.

Myofaskiaalinen triggerpiste yläselässä lämpökuvaus Inzenter kevyt

Myofaskiaalinen triggerpiste

Urheilijalla oli toistuva “kipupiste”, eli myofaskiaalinen triggerpiste vasemmalla yläselässä. Yksihoito kerta, jossa hyödynnettiin kehon lämpökuvaussa saatua tietoa, auttoi poistamaan ja parantamaan vaivan.

Aikainen havainnointi

Kuvaus edesauttaa löytämään muutoksia kudoksissa jo sairauden varhaisessa vaiheessa.

Turvallinen menetelmä

Medical Thermography on kivuton, ihoon koskematon ja turvallinen syväkuvaus, joka ei sisällä säteilyä.

Matala kynnys

Varaa aika kun sinusta tuntuu siltä. Et tarvitse lähetettä tai arviota hoidon tarpeesta.

Asiakaskokemuksia kehon lämpökuvauksesta

Huomasimme ensimmäisellä kerralla pienen poikkeaman. Aloitimme seurannan ja ensimmäisen seurantakerran sekä lääkärinlausuntojen perusteella päädyin lisätutkimukseen. Kiitos thermografian, aktiivinen rintasyövän esiaste löytyi erittäin aikaisessa vaiheessa. Suosittelen lämpimästi Pian palvelua kaikille.

Marika, 48

Sairastin rintasyövän 20 vuotta sitten. Käyn edelleen seurannassa, ja täydennän seurantaa Inzenterin palveluilla. Voin lämpimästi suositella Pian asiantuntevaa palvelua.

Marjo, 52

Mikä on kehon lämpökuvaus, eli Medical Thermography?

Kehon lämpökuvaus, eli Medical Thermography tehdään Meditherm kameran avulla. Sillä voimme visualisoida kehon eri osa-alueita ja niiden lämpötiloja. Teknologia perustuu infrapunaan. Esimerkiksi kasvain, joka on juuri havaitsemisalueen alapuolella, voi kaksinkertaistua 4–5 kertaa vuodessa, varsinkin nuoremmilla henkilöillä. Näin ollen varhainen havaitsemisprosessimme on auttanut jo monia naisia ja miehiä löytämään varhaiset komplikaatiot.

Medical DITI kamera on ei-invasiivinen, turvallinen diagnostinen työkalu, joka kuvaa ja analysoi muutoksia ihon pintalämpötilassa ilman säteilyä. Vaikka röntgensäteet, ultraääni ja mammografia osoittavat meille kehon rakenteen, niissä saattaa jäädä huomaamatta sellaisia ​​asioita, kuten aktiivinen tulehdus ja lisääntynyt verenkierto, kuten monissa sairauksissa havaitaan. DITI on ainutlaatuinen tekniikka, joka ottaa digitaalisen kuvan kehostasi ja luo kartan kehon infrapunakuvioista.

Se eroaa muista seulontatyökaluista, koska se auttaa sinua näkemään, kuinka kehosi toimii. Näin voimme turvallisesti tutkia ihmiskehosta epätavallista toimintaa ja sairauksia. Medical Thermography on kivuton, ihoon koskematon ja turvallinen syväkuvaus, joka ei sisällä säteilyä. Hyvänä vertauksena toimii sauna; on olemassa infrapunasaunoja, mutta ei röntgensaunaa.

Medical Thermography Meditherm, kehon lämpökuvaus sopii esimerkiksi rintasairauksien, urheiluvammojen sekä epämääräisten kiputilojen ja oireiden tutkimiseen. Onko sinulla oireita, joille haluaisit selityksen? Lämpökuvaus voi olla vastauksesi.

Hinnat

Puolivartalon kuvaus
328€
  • Puolen vartalon tutkimus
Kokovartalon kuvaus
468€
  • Koko vartalon kuvaus